Betalningsmetoder hos spelbolag

Betting har blivit mer tillgängligt än någonsin tack vare en rad olika betalningsmetoder som erbjuds av svenska spelbolag. Dessa metoder kan i stort sett delas in i tre kategorier: instant banking, e-wallets och betalkort. Var och en av dessa alternativ har sina egna fördelar och det perfekta valet beror på dina specifika behov och preferenser. I denna artikel ska vi ta en snabb titt på de olika betalningsmetoderna, hur de fungerar och vad de kan erbjuda dig som spelare. Dyk in och upptäck hur du kan optimera din bettingupplevelse genom rätt betalningsmetod. Välkommen till en värld av smidiga transaktioner hos bettingsidor.

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
2
100% upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr gratisspel plus 50 freespins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
500 kr + 100 free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Instant Banking

Ett populärt alternativ är Instant Banking. Det finns framförallt tre olika betalningsmetoder hos svenska bettingsidor inom denna kategori. 

Swish

Swish startades 2012 som ett samarbete mellan sex av Sveriges största banker och har sedan dess blivit en oerhört populär betalningsmetod i Sverige. För bettingälskare erbjuder Swish en oslagbar kombination av snabbhet och enkelhet. Med bara några klick på din mobil kan du sätta in pengar på ditt spelkonto eller ta ut dina vinster. Du behöver bara ladda ner Swish-appen, koppla den till ditt bankkonto och du är redo att använda appen. Dessutom kvalificerar insättningar gjorda med Swish ofta för olika oddsbonusar som erbjuds av spelbolag.

Betalningsmetoder hos spelbolag

Trustly

Trustly grundades 2008 i Stockholm och det är en annan betalningsmetod som har vunnit stor popularitet inom bettingvärlden. Med Trustly kan du göra direktbetalningar från ditt bankkonto till ditt spelkonto utan behov av någon extra app eller registrering. Allt du behöver är ditt BankID. Trustly är känt för sin säkerhet och effektivitet som gör det till ett utmärkt val för de som vill ha en smidig och säker betalningsupplevelse. Trustly är också kompatibelt med Pay N Play och det möjliggör snabba insättningar och uttag utan traditionell registrering.

Zimpler

Zimpler är en relativt ny betalningsmetod som grundades 2016 i Sverige. Men betaltjänsten har redan etablerat sig som ett pålitligt alternativ för betalningar online. Zimpler har utformats med mobila användare i åtanke och det gör det till ett utmärkt val för dem som föredrar att spela på sina smartphones. Med Zimpler kan du göra insättningar på ditt spelkonto direkt från din mobil utan att behöva dela dina bankuppgifter med spelbolaget. Dessutom erbjuder Zimpler en praktisk funktion för att sätta en budget och det hjälper dig att hålla koll på dina utgifter och spela ansvarsfullt.

E-wallets

Det är också populärt med e-wallets för spelare. Med elektroniska plånböcker kan du se 

Skrill

Skrill, tidigare känd som Moneybookers, är en e-plånbok som har varit en spelarfavorit i över ett decennium. Skrill erbjuder snabba, säkra insättningar och uttag, vilket gör det till ett idealiskt val för de som vill ha snabb åtkomst till sina pengar. Med Skrill kan du också skicka pengar till andra Skrill-användare, vilket ger det en extra grad av flexibilitet. Dessutom har Skrill ett VIP-program som belönar lojala användare med lägre avgifter, speciella kampanjer och andra fördelar.

Neteller

Neteller är en annan e-plånbok som är mycket populär bland spelare. Precis som Skrill erbjuder Neteller omedelbara insättningar och snabba uttag. Detta minimerar den tid du måste vänta för att börja spela eller få tillgång till dina vinster. Neteller stöder också ett stort antal valutor och det gör det till ett bra val för internationella spelare. Dessutom erbjuder Neteller ett belöningsprogram som ger poäng för varje transaktion du gör som sedan kan bytas mot kontanter eller andra priser.

PayPal

PayPal är troligen den mest välkända e-plånboken i världen och det är ett populärt val bland spelare också. PayPal är känt för sin säkerhet och pålitlighet, något som ger spelare sinnesfrid när de gör insättningar och uttag. Med PayPal kan du länka ditt spelkonto direkt till ditt PayPal-konto och göra transaktioner snabbt och smidigt. Trots att PayPal inte är tillgängligt hos alla spelbolag,finns det många som erbjuder denna betalningsmetod,

Visa och Mastercard

Visa och Mastercard är två av de mest erkända betalkorten i världen och de är båda allmänt accepterade på bettingsidor. Dessa kort erbjuder bekvämlighet, säkerhet och pålitlighet, något som gör dem till populära val bland spelare.

Visa och Mastercard möjliggör omedelbara insättningar och det betyder att du kan börja spela direkt efter att ha gjort en insättning. När det gäller uttag kan processen ta lite längre tid jämfört med e-plånböcker och instant banking men det är fortfarande ganska snabbt. Oftast tar det bara några dagar.

Säkerhetsaspekten är också viktig. Både Visa och Mastercard har strikta säkerhetsprotokoll, inklusive 3D Secure för online-transaktioner. Det ger en extra säkerhetsnivå. Dessutom är du skyddad av kortföretagens chargeback-policyer, något som betyder att du kan begära att pengarna återbetalas om något går fel.

Oavsett om du väljer Visa eller Mastercard kan du känna dig trygg med att du väljer en beprövad och pålitlig betalningsmetod som kommer att göra din bettingupplevelse smidig och säker.